Punem intr-o tigaie antiaderenta cu putin ulei,usturoiul curatat si lasat intreg,rozmarinul si piper.Cand usturoiul a prins culoare ,il eliminam.
Carnatii ii taiem rondele si ii punem in tigaie.Lasam sa se prajeasca putin si adaugam vinul.Lasam pana acesta se va evapora.
Cand carnatii s-au calit bine ii scoatem pe o farfurie si acoperim.
In tigaie mai adaugam putin ulei si punem cartofii curatati de coaja,spalati si taiati cuburi.Lasam putin sa se caleasca si adaugam putina apa.
Cand apa scade adaugam ceapa curatata,spalata tocata marunt,morcoii spalati si taiati rondele,dovleceii spalati si feliati rondele,ardeiul spalat si feliat fasii,maslinele si restul de condimente.Adaugam rosiile si sucul acestora.Lasam la foc mic pana ce sosul scade.
Daca este necesar adaugati ulei ca legumele sa se poata cali bine.
La urma adaugam carnatii la legume,patrunjelul spalat si tocat si lasam la foc potrivit pentru 5 minute.
Se serveste calda.