Legume asiatice, cuscus si ficatei de pui

de Panacris in Paste, 19 Aug 2014 | 4665 vizualizari

COMENTARII (17)

babi5 1

19.08.2014, 13:36

Bun tare

Dya Daniela Andrei 1

19.08.2014, 14:17

Imi plac!

Pushaa 1

19.08.2014, 15:02

ce bine arata!

Bya Ralu 1

19.08.2014, 15:26

arata super

reisnaor_2006 1

19.08.2014, 15:30

cred ca este delicioasa

Merisor 1

19.08.2014, 15:48

Deci trebuie sa ne facem si noi

Panacris 1

19.08.2014, 16:41

Meri , păi am făcut doar două porții. Una deja s-a evaporat, iar a doua, e în stand by

Valclaudia 1

19.08.2014, 17:08

am sosit! Unde-i portia din stand by???

Panacris 1

19.08.2014, 17:22

În frigider, Claudia

Rocsi 1

19.08.2014, 22:15

- Andreea - 1

20.08.2014, 09:22

Ce bunatate ai adus

MOKUSKA 1

20.08.2014, 09:25

foarte gustoasa

Panacris 1

20.08.2014, 11:48

Mulțumesc pentru aprecieri dragi Bucătărași!

Lavinia 1

20.08.2014, 13:48

ce culori

dantes 1

21.08.2014, 08:26

Bustoasa!

MotanLaOale 1

28.08.2014, 10:56

apricot 1

18.09.2014, 18:13

nu e prea incarcat cuscus-ul, ca sa zic asa?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste Caramelle cu telemea si sos de gogosar cu smantana