Lasagnette cu sos de carne

de silvi0ara in Paste, 13 Sep 2010 | 5635 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300g carne de manzat
  • 250g paste-lasagnette
  • 1 ceapa rosie
  • 4-5 tije telina
  • 1 ardei capia
  • 2 rosii
  • 150ml suc de rosii
  • 2 catei de usturoi
  • oregano si busuioc-optional
  • sare si piper
  • 2-3 linguri ulei de masline

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagnette cu sos de carne:

Intr-o tigaie woc se pune uleiul la incins,se taie carnea cubulete sau la robot si se pune la prajit,cat sa capete o culoare aurie,apoi se adauga legumele tocate marunt se pune o ceasca de apa si se lasa la foc mic pana se evapora toata apa.Apoi  adaugam sucul de rosii si se condimenteaza dupa gust.Se lasa la foc mic pana ce sosul s-a ingrost.Pastele se fierb conform instructiunilor de pe pachet.Se servesc fierbinti impreuna cu sosul de carne si rosii.Cine doreste poate adauga si putin parmezan ras.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagnette cu sos de carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

ieri la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste in sos picant