Daca s/a dat startul la lasagna va ofer si reteta mea!!! Pofta buna!
Ciupercile se curata, se spala si se taie felii julienne. Intr/un vas Wok se pune uleiul de masline la incins, se adauga carnea tocata si ciupercile feliate. Se lasa la dinstuit la foc mic, cca. 25 de minute, se adauga sosul de rosii si cand se raceste compozitia se adauga si ouale. Se asezoneaza de sare si piper, apoi se amesteca bine pana se omgenizeaza toate ingredientele.
Se prepara sosul bechamel astfel: se topeste untul pe un vas Bain-Marie, se adauga faina si laptele fierbinte, amestecandu/se energic ca sa nu faca cocolase.
Se incepe montarea lasagnei, se aseaza un strat de sos becahemel pe fundul tavii, apoi foi de lasagna nefierte, sos de carne si ciuperci, se presara oregano, si se continua pana se termina ingredientele. Ultimul strat trebuie sa fie sos bechamel si cascaval ras. Se pune la cuptorul preincins, cca. 50 de minute, la foc potrivit.
1
ciupercile proaspete pot fi inlocuite cu ciuperci congelate au din conserva.