Se taie ceapa, telina in cubulete mici, se caleste putin in untul topit, dupa care adaugam morcovul dat prin razatoare, amestecam si lasam 1 minut, apoi adaugam rosiile tocate cu tot cu sos, carnatii taiati felii (eu am adaugat doar1/2 din cantitate restul l-am adaugat mai spre final)
Amestecam si lasam pe foc cca 2-3 min, dupa care adaugam carnea, vinul rosu, supa, condimente dupa gust. Se fierbe cca. 20 min, pana ce scade, amestecand ocazional.
Cand este gata sosul, se adauga restul de carnati, se amesteca si se mai lasa 2 minute, dupa care se opreste focul.
Sosul bechamel
Intr-o oala, adaugam untul si, cand s-a topit, adaugam faina treptat, amestecand continuu cca. 1-2 min, pana ce se caleste putin, adaugam laptele treptat, condimente dupa gust.
Se fierbe pana ce se ingroasa, amestecand continuu, pentru a evita sa se prinda de fundul oalei.
Intr-o tava unsa cu ulei, se adauga putin sos de carne, se adauga cascaval ras, foi de lasagna, sos bechamel si repetam pana se termina ingredientele.
Stratul de deasupra sa fie de sos bechamel, presarat cu cascaval ras.
Se introduce tava la cuptorul incalzit, pana ce se rumeneste deasupra.