Lasagna

de jolygina in Lasagna, 28 Mar 2013 | 6051 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pachet de foi de lasagna proaspete
  • 200ml samantana pentru gatit
  • 200 ml sos de rosi
  • sare
  • piper
  • 300 g carne tocata de curcan
  • 200 g cascaval ras
  • un dovlecel verde (zuchini )
  • o ceapa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagna:

Pregatim carnea astfel :o amestecam cu ceapa care a fost tocata marunt ,sarea si piperul ,iar la sfasit adaugam sucul de rosii.

Mai pastram o lingura pentru final din sosul de rosii.Dovlecelul il taiem rondele si il facem intr-o tigie fara ulei  sau pe gratar.

Asamblam astfel :ungem o tava cu ulei, asezam un strat de foi de lagana apoi jumatate din compozitia de carne,jumatate din rondelele de zuchini  jumatate din smantana care a fost amestecata cu cascavalul ,apoi inca un strat de foi ,apoi restul de compozita de carne, restul de rondele de zuchini smantana cu cascavalul ramase  iar la final ultimul strat de foi si acoperim cu lingura de sos de rosii si cu cascaval ras din abundenta.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Lasagna