Se curata si se spala ceapa si morcovii, apoi ceapa o taiem marunt, se razuie morcovii fin si le calim in putin ulei de masline. Decojim rosiile si le taiem cubulete, usturoiul il curatam sil pisam si le adaugam peste ceapa si morcovi. Dupa ce s-au calit bine se adauga carnea tocata, condimentele, sarea, piperul si la urma bulionul.
Sosul Bechamel se face astfel: se topeste untul si se adauga faina amestecandu-se continuu sa nu se prinda, apoi laptele putin cate putin si se amesteca ca sa nu se faca cocoloase. Se adauga sare, piper dupa gust si apoi cascavalul ras. Ptr aceasta compozitie de lasagna eu am folosit o tava dreptunghiulara de aragaz care am uns-o cu unt si apoi am pus pe toata suprafata un strat de bechamel apoi un strat de foi oparite(cu apa fiarta) apoi iar un strat de sos, un strat de carne si de branza feta razuita. Se repeta ca la inceput pana se termina toate, partea de la final trebuie sa fie de sos si de branza feta razuita, apoi dam la cuptor sa se coaca si pe deasupra sa se rumeneasca.
Pofta buna