Lapte de migdale

de Carmen_g in Vegan / Raw vegan, 8 Apr 2015 | 5111 vizualizari

 

De ceva timp am descoperit laptele de migdale! E atat de gustos si hranitor incat la o saptamana-doua ne delectam cu aceasta bunatate.

 

INGREDIENTE

  • 230 g migdale hidratate
  • 600 ml apa
  • 2 linguri cu miere
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lapte de migdale:

Migdalele se pun intr-un litru de apa si se lasa la hidratat peste noapte.

A doua zi se pun in blender migdalele hidratate si cele 600 ml de apa. Se mixeaza aprox.1 minut.
Laptele se trece intr-o sita deasa sau printr-un tifon pentru a obtine un lapte fin.

Se adauga mierea si se amesteca pana se dizolva.

E delicios acest laptic, cu gust intens de migdale.

TIPS-URI

1

Pulpa ramasa nu se arunca, se poate folosi la retete de biscuiti sau pasta de migdale.

Daca ti-a placut reteta noastra "Lapte de migdale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Carmen_g 1

08.04.2015, 16:19

Ksenya, buna idee cu curmalele. Trebuie sa incerc!

Rocsi 1

08.04.2015, 21:01

tarasmariana 1

08.04.2015, 23:54

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert ciocolata de casa naturala cu zmeura