Lapte acru de vacă

de ionix in Mancare copii, 8 Dec 2010 | 19421 vizualizari

COMENTARII (27)

ionix 1

08.12.2010, 18:04

mulţumesc persoanei care mi-a dat 5 furci şi nu a avut cum să comenteze...

Bucataras 1

08.12.2010, 18:09

ionixu, dar de o reteta de facut brinza nu faci rost pls de la marusa Viorica?

lia maria 1

08.12.2010, 18:14

vreu si eu un pahar

ela 1

08.12.2010, 18:15

ne facea mama pe vremuri mereu,in oala de lut...nu aveam rabdare sa-l lasam sa se prinda ,ne invarteam toti in jurul oalei

Sylvia 1

08.12.2010, 18:24

Pe mine ma tenta la un moment dat sa imi iau un aparat de facut iaurturi la borcanele, tare bun cred ca a iesit acesta

ionix 1

08.12.2010, 18:56

Şefu, dar ce fel de brânză? scoaptă sau cu cheag? o sun şi o întreb...

Ela, şi eu făceam la fel mi-am băgat botul un pic înainte de a se prinde

Lia, cu mare drag

Sylvia... a ieşit demenţial de bun... şi pe mine mă tenta aparatul ăla... dar e mai greu cu procuratul lapetului

Rocsi 1

08.12.2010, 18:56

asa facem si noi...sefu eu stiu o reteta de facut branza de vaci scoapta...
pui laptele intr-un loc caldut la prins....dupa ce se prinde se pune pe foc si se incalzeste putin(doar se fie caldut atat)....apoi il stecori printrun tifon foarte des de zer,infasori bine din toate partile tifonul,strangi bine la gura si agati undeva branza la scurs...asa stiu ca facea bunica mea

ionix 1

08.12.2010, 18:58

Roxy... şi eu ştiam reţeta aia de la bunica noastră
daaaaaaaaaaaaar, ai uitat de un lucru

se culege smântâna înainte de a pune la scurs în tifon...

ela 1

08.12.2010, 19:00

am vazut aparat de facut iaurt la real

Rocsi 1

08.12.2010, 19:03

nu neapart..daca vrei o branza mai grasa lasi smantana..dar oricum daca e lapte de tara iese grasa branza si dak luam smantana ..multumesc ca ai amintit tu..ce bine ne completam noi doua

ionix 1

08.12.2010, 19:08

@Ela... şi eu am vazut pe undeva şi era ieftin... oare merge şi cu lapte Zuzu??

@Roxy... aşa-i...

gaby_duceag 1

08.12.2010, 19:11

grozav.
eu pun asa: cuib(adica iaurt din precedentul, o lingura de branza de vaci (tot de casa) si 2 linguri smantana.
vrei sa stii cum iese? fa-ti!))
acu' am o galeata de 5 kg in frigider

ionix 1

08.12.2010, 19:14

Gaaaaaaaaabyyyyyyyyy... vreau cred că ţine dacă-l trimiţi prin poştă

RuxyRux 1

08.12.2010, 23:24

Asa fac si eu iaurtul...iar pentru laptele batut, nu-l mai iau cu lingura il bat pur si simplu...am postat si eu o reteta maramureseana de pe valea Izei...identica ...minunat si sanatos! laptele musai sa fie proaspat muls si nu pasteurizat! Iar branza si eu o fac la fel

aziz 1

09.12.2010, 08:16

seamana a reteta de Vicovul de Sus ,.........vai ce bunatate

MotanLaOale 1

09.12.2010, 08:23

lapte, branza, smantana e de mine aici

mena29 1

09.12.2010, 08:53

am venit si eu la un pahar

lilik 1

09.12.2010, 09:22

ce bine mi-ar prinde un pahar f bun

ionix 1

09.12.2010, 11:08

Ruxy, şi mie-mi place la nebunie....

fete şi băieţi, mulţumesc frumos pentru aprecieri...

divainbucatarie 1

09.12.2010, 13:06

fff bun!

ionix 1

09.12.2010, 14:13

Diva, aşa este

Mitinita 1

09.12.2010, 23:37

mihaelar63 1

09.12.2010, 23:46

ce bine ca mi-ai amintit

nadina73 1

10.12.2010, 01:09

super si eu am facut saptamana trecuta am incercat cu lapteeeeeeeeeeee de la vaca din comert si am amestecat cu smantana si putin iaurt a iesit super bun bine nu se compara cu cel facut in casa dar sincer nu am avut curaj sa postez ma gandeam ca sigur se respinge felicitari ionela si meriti

ionix 1

10.12.2010, 08:08

fetele, mulţumesc pentru aprecieri...

Nadina, ţi-a ieşit cu lapte din comerţ?????????????

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supă de dovleac