Langosi, scovergi sau foi dospite

de DulciuriSiNuNumai in Aperitive / Garnituri, 15 Noi 2012 | 41367 vizualizari

COMENTARII (16)

miremirc 1

16.11.2012, 09:06

Cat de bine arata !

Ubulika 1

16.11.2012, 09:24

ioooi ce pofta mi-e...si de cand n`am mancat cu usturoiiiii

diaconta 1

16.11.2012, 09:41

tentant rau

gaby_gabytza 1

16.11.2012, 10:44

bun bun

MotanLaOale 1

16.11.2012, 12:57

bun bun

Angelina_Elena 1

16.11.2012, 14:06

sunt foarte buni langosi

Toamna07 1

16.11.2012, 17:21

Cred ca nimeni nu refuza bunaciunea asta!

Lau 1

16.11.2012, 17:43

Rocsi 1

16.11.2012, 19:54

Una tot iau si eu

MonaMimi 1

16.11.2012, 22:37

Sim0na 1

17.11.2012, 00:20

cat sunt de bune...

Sidy 1

17.11.2012, 07:53

Waw....si eu vreau un langoooooos a mai ramas ceva ?

andreea_angelo 1

19.11.2012, 18:03

vreu si euuu,dar deocamdata am sa trec reteta la favorite

DulciuriSiNuNumai 1

19.11.2012, 23:32

au fost fff buni si i-am mancat pe toti odata impreuna cu al meu sot; am uitat de reguli, dieta etc.

Bya Ralu 1

17.12.2012, 12:30

ionela2682 1

09.04.2013, 16:47

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
PETITE