Langosi de post cu dulceata de cirese amare

de Bucataras Monica in Mancaruri de post, 18 Mar 2016 | 4315 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
  • 1 kg faina
  • 50 g drojdie
  • 500 ml apa minerala
  • 3 linguri zahar
  • un praf de sare
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura otet
  • coaja de lamaie
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Langosi de post cu dulceata de cirese amare:

Intr-un bol se pune drojdia cu putina apa calda si cele 3 linguri de zahar.

In faina cernuta se formeaza o gropita in care adaugam apa,coaja rasa de lamaie, otetul, uleiul, sarea si maiaua.

Amestecam cu o lingura pana ce amestecul se ingroasa apoi incepem sa framantam. Lasam la dospit cca. 20 /25 minute.

Dupa ce aluatul a crescut incepem sa intindem foile, formam triunghiuri (sau ce forma dorim) le ungem cu dulceata/gem, le impaturim si le prajim in ulei incins.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Langosi de post cu dulceata de cirese amare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pasca poloneza in 2 culori

de oanapl 8

ieri la 14:02

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piure din spanac cu smantana vegetala