Lamai umplute cu crema de peste

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 11 Iul 2010 | 9774 vizualizari

 

un aperitiv grozav ,gustos si foarte aspectuos zic eu.................asta daca va place pestele

 

INGREDIENTE

  • 500 g conserva de ton  in ulei
  • 4 oua fierte tari
  • 1/2 pachet de unt
  • 1-2 fire  ceapa 
  • piper
  • sare
  • sucul de la o  lamaie
  • lamai pt umplut marimi potrivite aproximativ 8 buc
  • masline -decor
  • rocsi cherry decor
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lamai umplute cu crema de peste:

Se pune tonul  la scurs de ulei

Ceapa se toaca marunt si fin

Ouale se fierb sa fie tari,

dupa ce s-au racit se toaca marunt sau se dau prin razatoare

Se amesteca bine si se face cu badidora pestele  .

Se amesteca toate impreuna (pestele,untul,ceapa,ouale ,sucul de lamaie) si se condimenteaza daca mai e cazul

Se taie un capacel de la lamaie si se scobeste miezul bine de tot ,apoi se umple cu pasta de peste se pune capacelul

se decoreaza cu feliute de masline si marar............

Este grozav de buna

Se poate pune si in boluri,platouri mici, simpla, decorata cu masline

Daca ti-a placut reteta noastra "Lamai umplute cu crema de peste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

nadina73 1

16.07.2010, 17:32

teo

nadina73 1

16.07.2010, 17:32

lia

nadina73 1

16.07.2010, 17:33

julia daca ai sti ce bine arata si ce bun e incearca

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fondue