Lahm bi ageen(carne pe aluat)

de aziz in Aperitive / Garnituri, 20 Aug 2011 | 3275 vizualizari

COMENTARII (22)

mirela0911 1

21.08.2011, 10:17

buna mai poate fi mai ai, pot sa ma servesc?

Cris2711 1

21.08.2011, 12:24

Mona ceva asemanator am mancat la o prietena turcoaica,asa draga mie ca si tine

Lau 1

21.08.2011, 13:57

bun

Rocsi 1

21.08.2011, 17:14

cred ca mi-ar placea sa mananc asa ceva

aziz 1

21.08.2011, 18:25

mirela cu drag

aziz 1

21.08.2011, 18:25

cris si a fost bun ?!!!

aziz 1

21.08.2011, 18:26

lau

aziz 1

21.08.2011, 18:26

rocs

adry88 1

21.08.2011, 21:22

diaconta 1

21.08.2011, 21:30

Azizule,de ce le-ai zis asa ciudat? da's bune rau

alinutzika 1

21.08.2011, 23:39

Bucataras Medi 1

22.08.2011, 20:24

interesant,am salvat reteta.....................

aziz 1

22.08.2011, 20:26

Edu

aziz 1

22.08.2011, 20:28

Dia tu esti Scufita rosie? asa le zice la mama lor acasa

aziz 1

22.08.2011, 20:29

alinutzika

aziz 1

22.08.2011, 20:29

medi

diaconta 1

22.08.2011, 20:31

da daaaaaaa io's Scufita si am si Lup personal

aziz 1

22.08.2011, 20:34

ei care vra sa zica ezicsta lupu si eu care credeam ca e doar poveste

Sidy 1

07.09.2011, 07:45

Merita incercata reteta asta

rodica_m 1

28.09.2011, 12:44

am mancat asa ceva....la un fast food turcesc...buna idee..se poate face si acasa!!! este delicios!!!

aziz 1

29.09.2011, 08:38

Sidy chiar ca merita!

aziz 1

29.09.2011, 08:39

rodica ma bucur ca iti place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Suberek