Blat:
Se separa ouale. Galbenusurile se freaca bine cu zaharul si zaharul vanilat pana se albesc. Faina se amesteca cu praful de copt, cacao si gris si se adauga la crema de galbenusuri,amestecandu-se usor. Se adauga laptele, apoi uleiul si mierea. Albusurile se bat spuma tare ca pentru bezea si se incorporeaza in compozitia cu galbenusuri. Se coc doua foi (30x34 cm) in tava tapetata cu hartie de copt, in cuptorul incins la 170 de grade pentru 12 minute, aproximativ. Lasam blatul sa se raceasca si mai apoi desprindem hartia.
Crema:
Laptele condensat se amesteca cu 50 ml de lapte. Gelatina hidratata in 2 linguri de apa se dizolva in 50 ml lapte, pe foc foarte mic si se adauga in laptele condensat. Apoi mierea si vanilia. Se bate frisca apoi se adauga amestecul de lapte si gelatina. Se lasa la frigider si cand se intareste putin,se pune pe primul blat si se acopera cu al doilea.
Se lasa la frigider 2-3 ore,apoi se taie cu multa usurinta.