Käsespätzle sau galuscute cu branza

de danakarin in Paste, 8 Feb 2012 | 27368 vizualizari

COMENTARII (44)

iry-gabriela 1

08.02.2012, 18:47

mirela0911 1

08.02.2012, 20:32

bun trebuie sa fie!

lia maria 1

08.02.2012, 20:33

In Ardeal, se face asa ceva dar li se spune razalai sant tare buni

danakarin 1

08.02.2012, 21:24

razalai lia, pentru ca se rade aluatul, probabil, nu ? multzumesc pentru vizionare
Mirela:

mihaelar63 1

09.02.2012, 00:38

CE bunatate

danakarin 1

09.02.2012, 16:32

Multzumesc Michaela !

MIUTA 1

10.02.2012, 11:32

Foarte,foarte interesanta reteta,imi placeeee

oana_pisicutza16 1

11.04.2012, 21:31

foarte frumosa

adry88 1

28.01.2013, 10:46

bun

antohya 1

28.01.2013, 12:33

Bya Ralu 1

28.01.2013, 12:35

bun

jolygina 1

28.01.2013, 14:38

ce bine arata

Panacris 1

28.01.2013, 18:53

Super faine!

DinDragostePentruGatit 1

28.01.2013, 21:49

Super bun!

danakarin 1

29.01.2013, 05:23

Ma bucur ca va place acest fel. Si noua ne place mult!

danakarin 1

29.01.2013, 05:33

Ma bucur ca ati redescoperit reteta asta! Cum o fi aparut la suprafata?

babi5 1

07.10.2013, 10:23

- Andreea - 1

07.10.2013, 17:16

Ce bine arata

Miranda_Erika 1

10.02.2014, 22:21

Nu gasesc nicaieri o presa pt spatzle ;(

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Nouilles cu pui si sos de soia