Käsespätzle sau galuscute cu branza

de danakarin in Paste, 8 Feb 2012 | 27644 vizualizari

COMENTARII (44)

iry-gabriela 1

08.02.2012, 18:47

mirela0911 1

08.02.2012, 20:32

bun trebuie sa fie!

lia maria 1

08.02.2012, 20:33

In Ardeal, se face asa ceva dar li se spune razalai sant tare buni

danakarin 1

08.02.2012, 21:24

razalai lia, pentru ca se rade aluatul, probabil, nu ? multzumesc pentru vizionare
Mirela:

mihaelar63 1

09.02.2012, 00:38

CE bunatate

danakarin 1

09.02.2012, 16:32

Multzumesc Michaela !

MIUTA 1

10.02.2012, 11:32

Foarte,foarte interesanta reteta,imi placeeee

oana_pisicutza16 1

11.04.2012, 21:31

foarte frumosa

adry88 1

28.01.2013, 10:46

bun

antohya 1

28.01.2013, 12:33

Bya Ralu 1

28.01.2013, 12:35

bun

jolygina 1

28.01.2013, 14:38

ce bine arata

Panacris 1

28.01.2013, 18:53

Super faine!

DinDragostePentruGatit 1

28.01.2013, 21:49

Super bun!

danakarin 1

29.01.2013, 05:23

Ma bucur ca va place acest fel. Si noua ne place mult!

danakarin 1

29.01.2013, 05:33

Ma bucur ca ati redescoperit reteta asta! Cum o fi aparut la suprafata?

babi5 1

07.10.2013, 10:23

- Andreea - 1

07.10.2013, 17:16

Ce bine arata

Miranda_Erika 1

10.02.2014, 22:21

Nu gasesc nicaieri o presa pt spatzle ;(

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Macaroane cu cabanos