Käsespätzle sau galuscute cu branza

de danakarin in Paste, 8 Feb 2012 | 28100 vizualizari

COMENTARII (44)

iry-gabriela 1

08.02.2012, 18:47

mirela0911 1

08.02.2012, 20:32

bun trebuie sa fie!

lia maria 1

08.02.2012, 20:33

In Ardeal, se face asa ceva dar li se spune razalai sant tare buni

danakarin 1

08.02.2012, 21:24

razalai lia, pentru ca se rade aluatul, probabil, nu ? multzumesc pentru vizionare
Mirela:

mihaelar63 1

09.02.2012, 00:38

CE bunatate

danakarin 1

09.02.2012, 16:32

Multzumesc Michaela !

MIUTA 1

10.02.2012, 11:32

Foarte,foarte interesanta reteta,imi placeeee

oana_pisicutza16 1

11.04.2012, 21:31

foarte frumosa

adry88 1

28.01.2013, 10:46

bun

antohya 1

28.01.2013, 12:33

Bya Ralu 1

28.01.2013, 12:35

bun

jolygina 1

28.01.2013, 14:38

ce bine arata

Panacris 1

28.01.2013, 18:53

Super faine!

DinDragostePentruGatit 1

28.01.2013, 21:49

Super bun!

danakarin 1

29.01.2013, 05:23

Ma bucur ca va place acest fel. Si noua ne place mult!

danakarin 1

29.01.2013, 05:33

Ma bucur ca ati redescoperit reteta asta! Cum o fi aparut la suprafata?

babi5 1

07.10.2013, 10:23

- Andreea - 1

07.10.2013, 17:16

Ce bine arata

Miranda_Erika 1

10.02.2014, 22:21

Nu gasesc nicaieri o presa pt spatzle ;(

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Taitei de casa