Jumari

de mimmi in Porc, 18 Aug 2010 | 8515 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg slanina de porc fara soric
  • 0,5 l apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Jumari:

Se taie slanina bucati si se pune intr-o tava cu apa.

Se mesteca din cand in cand sa nu se prinda,si se lasa pana se prajesc.

TIPS-URI

1

Se mananca cu ceapa rosie si rosii de gradina.

2

Focul trebuie sa fie la minim

Daca ti-a placut reteta noastra "Jumari" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

nadina73 1

19.08.2010, 14:33

nu ma lasat sa pun mai mult de 4 furcudar sant foarte bune ,am facut si eu de poftahttp://www.bucataras.ro/retete/9784/jumari-de-porc.html

mena29 1

19.08.2010, 16:39

Nici eu nu am reusit sa repar furculitele

mimmi 1

25.08.2010, 18:51

Merci fetelor!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]