Jambon de porc cu cartofi si gutui

de VI in Porc, 12 Dec 2020 | 8618 vizualizari

 

Pentru acest preparat folosim o rondea de jambon de porc cu putin os,2-3 gutui,2-3 cartofi,condimente...

 

INGREDIENTE

  • O bucata de jambon de porc
  • foi de dafin
  • boia dulce si iute
  • delikat
  • sare
  • piper
  • ulei
  • cimbru
  • oregano
  • 2-3 gutui
  • 2-3 cartofi
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Jambon de porc cu cartofi si gutui:

Marinam carnea si o lasam de seara pana dimineata.

Incingem o tigaie cu putin ulei, prajim carnea pe ambele parti,cate 2-3minute. O punem apoi intr-o tava incapatoare la cuptor cu o cana de supa sau apa.

Dupa 30 de minute punem si cartofii ,iar gutuile doar cu 10 minute inainte de a opri focul. Ar trebui ca sa dureze cam o ora pana se rumeneste carnea si celelalte ingrediente sunt patrunse ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Jambon de porc cu cartofi si gutui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

abstract01 1

15.12.2020, 13:58

Rocsi 1

17.12.2020, 21:03

Mmm, ce bunatate!

Rahela Velicu 1

28.12.2020, 14:49

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi cu muschiulet si afumatura