Cartofii se amesteca cu condimentele si se gatesc in cuptorul preincalzit la 200 de grade, 40 de minute, pana sunt crocanti.
Se amesteca toate ingredientele pentru dressing.
Se amesteca pesmetul, sare, piper si faina intr-o farfurie si se bate oul in alta.
Se dau snitele mai intai prin ou, apoi prin pesmet si se prajesc in putin ulei, la temperatura medie spre mica 4-5 minute pe parte, in functie de grosime.
Se transfera pe o farfurie si se pastreaza la cald.
In aceeasi tigaie, se adauga ceapa si ciupercile si se calesc pana devin aurii. Se adauga supa si se fierbe la foc mic, 10-12 minute. Se adauga apoi smanatana si faina sau amidonul din porumb si se mai fierbe pana devine un sos onctuos. Se adauga sare si piper dupa gust.
Se amesteca toate ingredientele pentru salata si se stropeste cu dressing.
Se servesc snitele acoperite de sosul de ciuperci, impreuna cu salata si cartofii la cuptor.