Intr-un castron se adauga toate ingredientele de mai sus si se framanta usor pana cand se face un aluat nelipicios, asemeni compozitiei acestor fursecuri . Se inveleste aluatul in folie alimentara si se pune in frigider 30 minute, dupa care se intinde, se decupeaza cu un pahar , se pun biscuitii in tava pe hartie de copt si se coc 15 minute. Nu trebuie lasati mai mult pentru ca devin tari si uscati.
Am peferat sa folosesc o crema ganache pentru ca am mai spus, nu agreem cremele cu unt. Asadar, ciocolata se rupe in bucatele, se pune intr-un vas pe baie de aburi, se adauga frisca lichida si se amesteca pana devine o crema lucioasa. Se lasa la rece, minim 2 ore in frigider, dupa care se bate cu mixerul pana devine o crema spumoasa. Se adauga esenta de rom dupa gust. Se lipesc biscuitii doi cate doi cu aceasta crema, se lasa pana a doua zi dupa care se glazureaza , sau daca va grabiti, le puteti glazura dupa o ora .