Chec cu capsuni si ciocolata

de Rocsi in Prajituri, 31 Mai 2012 | 5053 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 1/2 cana lapte
  • 2 linguri iaurt
  • 5 linguri ulei
  • 1/2 cana zahar
  • 1 lingura cu varf cacao
  • 14 linguri faina
  • capsuni
  • 40 gr ciocolata alba
  • 2 lingurite praf de copt
  • 2 lingurite vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu capsuni si ciocolata:

Ouale (de la temperatura camerei) le mixati spuma impreuna cu zaharul, pana ce acesta din urma se topeste.
Adaugati iaurtul si uleiul.
Puneti laptele si vanilia, mixati.
Faina cernuta o amestecati cu praful de copt, apoi, treptat, o adaugati in compozitia de mai sus.
La final incorporati cacaua.
Tapetati o tava potrivita de chec cu hartie de copt si turnati compozitia.
Ciocolata o taiati bucatele potrivite.
Capsunile le spalati, indepartati coditele, le stergeti bine de apa, apoi le taiati feliute.
Pe mijlocul checului asezati feliute de capsuni, apoi presarati bucatele de ciocolata.
Introduceti checul in cuptorul incins, la180 de grade C.
Lasati-l acolo pana este copt bine (faceti testul cu scobitoarea).
Cand este gata, il scoateti din cuptor, il lasati sa se raceasca apoi puteti servi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu capsuni si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (45)

Rocsi 1

12.06.2018, 10:19

Multumesc Adi!

RuxyRux 1

14.06.2018, 22:35

Minunat de delicios! Arata grozav!

Rocsi 1

15.06.2018, 19:42

Multumesc mult Ruxy!

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chec cu nutella si nuca