Chec cu capsuni si ciocolata

de Rocsi in Prajituri, 31 Mai 2012 | 5197 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 1/2 cana lapte
  • 2 linguri iaurt
  • 5 linguri ulei
  • 1/2 cana zahar
  • 1 lingura cu varf cacao
  • 14 linguri faina
  • capsuni
  • 40 gr ciocolata alba
  • 2 lingurite praf de copt
  • 2 lingurite vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu capsuni si ciocolata:

Ouale (de la temperatura camerei) le mixati spuma impreuna cu zaharul, pana ce acesta din urma se topeste.
Adaugati iaurtul si uleiul.
Puneti laptele si vanilia, mixati.
Faina cernuta o amestecati cu praful de copt, apoi, treptat, o adaugati in compozitia de mai sus.
La final incorporati cacaua.
Tapetati o tava potrivita de chec cu hartie de copt si turnati compozitia.
Ciocolata o taiati bucatele potrivite.
Capsunile le spalati, indepartati coditele, le stergeti bine de apa, apoi le taiati feliute.
Pe mijlocul checului asezati feliute de capsuni, apoi presarati bucatele de ciocolata.
Introduceti checul in cuptorul incins, la180 de grade C.
Lasati-l acolo pana este copt bine (faceti testul cu scobitoarea).
Cand este gata, il scoateti din cuptor, il lasati sa se raceasca apoi puteti servi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu capsuni si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (45)

Rocsi 1

12.06.2018, 10:19

Multumesc Adi!

RuxyRux 1

14.06.2018, 22:35

Minunat de delicios! Arata grozav!

Rocsi 1

15.06.2018, 19:42

Multumesc mult Ruxy!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec cu inima de ciocolata