Islere cu crema de ciocolata

de Dulciuri cu Georgiana in Dulciuri, 3 Ian 2016 | 4672 vizualizari

 

De mult timp doream sa incerc islerele, si pentru ca mi-a ramas crema de ciocolata de la tortul "Cetatea Cristinei" am zis : acum e momentul pentru islere.Minunate.Se topesc in gura.Le voi reface cat de curand.

 

INGREDIENTE

  • 240 g faina
  • 100 g nuca macinata
  • 100 g zahar pudra
  • 180 g unt
  • o lingura mare de smantana
Portii: 35
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Islere cu crema de ciocolata:

Mixam untul moale cu zaharul pudra,adaugam smantana mixand in continuare,apoi nuca macinata si faina.Amestecam bine compozitia si o dam la rece pentru o ora.

Dupa ce scoatem de la rece ,intindem coca.nu foarte subtire si taiem cercuri mici.Daca este nevoie mai adaugam putina faina.Asezam discurile de coca in tava cu hartie de copt si introducem in cuptorul incins pana se rumenesc usor.

Eu le-am umplut cu crema de ciocolata ramasa de la tortul "Cetatea Cristinei" si cu gem. Le-am servit pudrate cu zahar pudra.

Sunt atat de buneeee.Se topesc in gura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Islere cu crema de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Clatite australiene - Pikelets