Invartita cu carne

de mamaieelena in Mancaruri cu carne, 2 Noi 2013 | 8734 vizualizari

 

Am facut acest aperitiv in amintirea vremurilor dedemult cand mancam in patiseriile noastre bucurestene vestita placinta cu carne pe care o savuram cu multa placere.A iesit minunata.

 

INGREDIENTE

  • 500g carne amestec vita cu porc
  • 2 cepe mai mari
  • 5 linguri cu ulei
  • sare piper
  • 2 foi de placinta
  • 2 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Invartita cu carne:

Ceapa se curata si se taie marunt apoi se pune intr-o cratita la calit cu 3 linguri de ulei.Cand a inceput sa se prajasca se adauga 2 linguri cu apa si imediat carnea care se lasa la calit pana scade apa.Se lasa la rece si se adauga oul batut.Foile cumparate se intind pe masa si cu o pensula se stropeste foaia.Se imparte in 2 cantitatea de carne.Fiecare foaie dupa ce s-a uns cu ulei se pune jumatate din cantitatea de carne calita pe toata suprafata foii si apoi de jos incepem  sa  rulam ,apoi se increteste putin si se pune in tava tapetata cu foaie de copt.Se procedeaza la fel cu cea de a doua foaie si la sfarsit se ung cu ou batut.Se da la cuptorul preincalzit la 200 grade pentru 30 minute.Foarte gustoasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Invartita cu carne" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Generația G sau Generația Gorgonzola. Ce meniu au alcătuit 10 influenceri italieni!
citeste mai mult
Generația G sau Generația Gorgonzola. Ce meniu au alcătuit 10 influenceri italieni!
RETETA RECOMANDATA
Placintă cu carne a la finu’ Victor