Invartita cu branza dulce

de mamaieelena in Dulciuri, 2 Noi 2013 | 7151 vizualizari

 

Daca am realizat o invatita cu carne mi-am zis sa fac si dulce cu branza.

 

INGREDIENTE

  • 500g branza dulce
  • 150g zahar
  • razatura de lamaie
  • esenta de rom(combinatia este super)
  • 3 oua
  • 1 lingura cu gris
  • 4 foi de placinta
  • 2 oua si 150ml lapte pentru pus pe deasupra
  • 4 linguri cu ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Invartita cu branza dulce:

Branza dulce se amesteca cu trei oua,zahar,mirodenii si gris.

fiecare foaie se intinde si se stropeste cu ulei apoi se pune din loc in loc branza cu furculita prin scuturare deci branza se imparte egal la cate foi avem si la fel ca cea cu carne se ruleaza si se increteste putin si se pune in tava.

La sfarsit se amesteca laptele cu ouale si se bat bine cine mai doreste sa puna zahar poate pune dar eu prefer asa si se toarna pe toata suprafata invartitelor si se da la cuptor pana se rumeneste la 200 grade.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Invartita cu branza dulce" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Placinta dobrogeana