De Ziua Indragostitilor am vrut sa il surprind pe sotul meu si sa ii fac un dulce care are la baza multa ciocolata...si sa stiti ca nu am dat gres.
Sa fiti iubiti, dragi bucatarasi! :)
Inainte de a ne apuca de prepararea prajiturii, aprindem cuptorul. Trebuie sa fie bine incins cand punem prajitura la copt.
Adaugam toate ingredientele pentru crema de branza intr-un bol mare si mixam bine pana se omogenizeaza compozitia.
Punem intr-un vas ciocolata impreuna cu untul la topit, amestecand usor. Dupa ce s-a topit toata ciocolata, luam vasul de pe foc si lasam la racit.
Separat, mixam ouale cu un varf de sare si zaharul, pana isi dubleaza volumul. Ajutandu-ne de un tel, incorporam ciocolata topita cu untul si faina amestecata cu praful de copt si esenta de vanilie.
Tapetam o tava cu hartie de copt si punem compozitia pentru blat.
Acum e momentul sa folosim compozitia de branza. Cu ajutorul unei lingurite, punem din loc in loc aceasta crema de branza pana terminam compozitia. Putem amesteca usor cu o furculita sau o scobitoare.
Dam la cuptor, la foc mic, pentru 40 de minute. Prajitura se taie cand e racita complet. Eu am facut inimioare cu o forma speciala.
Pofta buna!