Inimi de foietaj cu carne si susan

de Ancutsa in Aperitive / Garnituri, 24 Feb 2017 | 2218 vizualizari

 

Inimioare cu aluat foietaj si carne de porc tocata, cu morcov ras si verdeata si cu susan rumenit. Pot fi servite calde sau reci, ca aperitiv, gustare de dupa amiaza sau pot fi luate la pachet in drumetii. Sunt simple si satioase.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru 14 inimioare:
  • 1 aluat foietaj 800 g
  • aprox 400 g carne de porc tocata
  • sare si piper
  • 1 ou
  • 1 morcov ras
  • Verdeata:
  • patrunjel si marar
  • In plus:
  • 1 ou pentru uns
Portii: 14
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inimi de foietaj cu carne si susan:

Se lasa aluatul la dezghetat la temperatura camerei.

 Pentru umplutura: se caleste carnea intr-o tigaie cu putin ulei incins, se condimenteaza dupa gust, iar cand se rumeneste bine, se da de pe foc. Dupa ce s-a racit, se incorporeaza oul, morcovul ras si verdeturi tocate marunt.

 Aluatul se intinde cu grija si se decupeaza inimioare cu o forma metalica, se pune cate un pic de umplutura pe o inima si se lipesc inimile cate doua. Se ung cu oul batut bine, se preseaza cu furculita, sa se lipeasca si se presara cu seminte de susan rumenite. Se asaza intr-o tava cu foaie de copt sau folie antiaderenta.

 Se dau la cuptorul preincalzit, la foc potrivit, pana se rumenesc (la mine a durat 20-25 de minute). In functie de cum va incap in tava, se obtin 2 tavi.

Pofta Buna!

 

Daca va place reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu:

 http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2017/02/inimi-de-foietaj-cu-carne-si-susan.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Inimi de foietaj cu carne si susan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Foietaje cu branza si ardei