Inimi de foietaj cu carne si susan

de Ancutsa in Aperitive / Garnituri, 24 Feb 2017 | 2329 vizualizari

 

Inimioare cu aluat foietaj si carne de porc tocata, cu morcov ras si verdeata si cu susan rumenit. Pot fi servite calde sau reci, ca aperitiv, gustare de dupa amiaza sau pot fi luate la pachet in drumetii. Sunt simple si satioase.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru 14 inimioare:
  • 1 aluat foietaj 800 g
  • aprox 400 g carne de porc tocata
  • sare si piper
  • 1 ou
  • 1 morcov ras
  • Verdeata:
  • patrunjel si marar
  • In plus:
  • 1 ou pentru uns
Portii: 14
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inimi de foietaj cu carne si susan:

Se lasa aluatul la dezghetat la temperatura camerei.

 Pentru umplutura: se caleste carnea intr-o tigaie cu putin ulei incins, se condimenteaza dupa gust, iar cand se rumeneste bine, se da de pe foc. Dupa ce s-a racit, se incorporeaza oul, morcovul ras si verdeturi tocate marunt.

 Aluatul se intinde cu grija si se decupeaza inimioare cu o forma metalica, se pune cate un pic de umplutura pe o inima si se lipesc inimile cate doua. Se ung cu oul batut bine, se preseaza cu furculita, sa se lipeasca si se presara cu seminte de susan rumenite. Se asaza intr-o tava cu foaie de copt sau folie antiaderenta.

 Se dau la cuptorul preincalzit, la foc potrivit, pana se rumenesc (la mine a durat 20-25 de minute). In functie de cum va incap in tava, se obtin 2 tavi.

Pofta Buna!

 

Daca va place reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu:

 http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2017/02/inimi-de-foietaj-cu-carne-si-susan.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Inimi de foietaj cu carne si susan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

ieri la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

Rețeta de cornulețe cu untură - Cele mai fragede și mai gustoase

pe 11.12 la 12:41

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Mic dejun duminical