Inimi cusute

de cccris in Torturi, 15 Feb 2010 | 8392 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • blat pandispan
  • mousse de menta http://www.bucataras.ro/retete/2025/tort-de-ciocolata-umplut-cu-menta.html#comments
  • jeleu de ciocolata:
  • 230 apa,
  • 5 mini toblerone amarui,
  • gelatina
  • pasta de zahar
  • sirop de menta verde
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inimi cusute:

Se pune un strat de pandispan, un strat de mousse de menta, un alt blat pandispan.

In mousse-ul de menta am pus sirop de menta verde ca sa fie colorat, iar pentru decor am pus putin sirop in pasta de zahar sa dau culoare. Am facut un jeleu cu ciocolata topita in apa si gelatina, dupa racire am taiat jeleul bucati si l-am amestecat in mousse pentru contrast si aroma.

M-am inspirat din tortul vitraliu de pe culinar si a iesit frumos. Nu va spun ce gust bun are.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inimi cusute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâinici fără frământare - Super simple și gustoase

ieri la 11:02

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

pe 04.11 la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]