Inghetata rapida cu mascarpone si fructe de padure

de Anamaria Cook in Dulciuri, 8 Aug 2013 | 5351 vizualizari

 

Mmmm pe caldurile astea merge o inghetata!

 

INGREDIENTE

  •  200 g mascarpone
  •  250 g frisca lichida
  •  3 linguri zahar pudra
  •  150 g fructe de padure(eu am folosit congelate)
  •  un pumn afine
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata rapida cu mascarpone si fructe de padure:

  Mixati frisca lichida cu mascarpone pana obtineti o crema omogena apoi adaugati zaharul si fructele de padure decongelate, amestecand usor cu o spatula. Puneti amestecul intr-o caserola si ingropati afinele in compozitie pentru a obtine modelul preferat. Dati la congelator pentru 3-4 ore sau pana ce s-a congelat. Eu am facut si cateva sandwich-uri cu inghetata si biscuiti, cei mici vor fii incantati.

POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata rapida cu mascarpone si fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Profiterol la minut