Inghetata italiana semifreddo

de tarasmariana in Dulciuri, 20 Iun 2014 | 5716 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g de capsuni
  • 250g de frisca 33%
  • 100g de zahar
  • 10g de gelatina
  • 2 albusuri
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata italiana semifreddo:

Se pun capsunile intr-un bol si adaugam 50g de zahar si se blendeaza. Separam ouale de galbenusuri, albusurile le batem cu mixerul pana se ingroasa, se adauga 50g de zahar cate putin si mai mixam pana devine ca o bezea. Adaugam gelatina in crema de capsuni si frisca batuta si amestecam. Se adauga albusurile treptat si se amesteca bine. Invelim 2 cutii cu folie de ciolofan si turnam crema de inghetata si le acoperim tot cu ciolofan. Se introduce in congelator pentru 4 ore, dupa aceea se rastoarna intr-o farfurie si se decoreaza cu capsuni.

POFTA BUNA !

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata italiana semifreddo" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu branza si iaurt - Reteta savuroasa cu foi de placinta

de laura_n 7

ieri la 16:28

Varză murată călită cu ciolan la cuptor - Rețeta tradițională plină de savoare

ieri la 11:10

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

pe 07.02 la 17:14

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Semifreddo cu mascarpone si ciocolata - 1 an alaturi de bucatarasi!