Nu le mai manca nimeni,asa ca a trebuit sa fac ceva cu ele.Noroc ca azi a fost o zi calduroasa iar aceasta inghetata acrisoara a picat numai bine.
Crema de lamaie o mixam bine cu sucul de portocale si zaharul pudra.
Batem frisca foarte bine(putem adauga plicul de intaritor daca nu se bate bat)dupa care incorporam crema.
Punem in caserole si le bagam in congelator.
Nu trebuie sa mai amestecam in ea deoarece nu se formeaza ace de gheata.
Rezultatul...o inghetata cremoasa si acrisoara.
Am pus deasupra coaja de portocala si lamaie rasa pusa la zahar si bombonele.
Pofta buna!!!
1
in poza se vad 350 ml suc de portocale dar am mai pus 50 ml la sfarsit ca sa aduc crema la consistenta uneia facute pe foc cu oua.
2
daca nu doriti o inghetata acrisoara,cu gust si de lamaie puteti folosi crema de vanilie la rece.