sursa de inspiratie rodica_m, dar cu alte fructe....mersi rodica, si sa stii ca nu mi-a facut ace de gheata absolut deloc!!!!
Am separat ouale iar galbenusurile le-am frecat spuma cu zaharul fff bine.
Am batut frisca bine( eu folosesc gata indulcita) si apoi am incorporat-o in galbenusuri.
Albusurile le-am batut cu restul de 50 g zahar si le-am incrporat si pe ele in compozitie.
Am topit ciocolata cu 3 lg de lapte si am lasat la racit.
Fructele le-am curatat si taiat bucatele si le-am presarat cu putin zahar, le-am lasat vreo 20 min , timp in care au lasat putin suc. Le-am pasirat apoi pe rand in blender.
Compozitia de oua si frisca am impartit-o in trei: in prima am adaugat pepenele scurs putin de surplusul de suc, in a doua am pus kiwi, la fel scurs de sucul in exces iar in a treia am adaugat 3 l-ite de nessquiq si ciocolata topita.Le-am amestecat pe fiecare fff bine si am dat la congelator, in cutii. Cam dupa aprox 3 ore am scos sa amestec in ele, si am constatat ca nu erau deloc ace de ghiata. Am mai lasat cateva ore...
Am servit ca orament cu cateva fragute, pe care spre mirarea mea, le-am gasit la supermarket...( aici nu prea se vede asa ceva....si chiar aveam pofta...)...Ar fi mers si un mot de frisca, dar nu mai aveam, din pacate...