Inghetata de nectarine

de ianculubita in Dulciuri, 24 Iun 2013 | 3925 vizualizari

 

Azi,avem ziua cu inghetata ca prea a dat caldura peste noi!!

 

INGREDIENTE

  • 3nectarine
  • 5linguri zahar
  • 1albus
  • 1plic praf de frisca
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de nectarine:

Nectarinele spalate,taiate,le punem intr-un vas pe foc,cu apa cat sa le cuprinda,pentru 10-15min;

dupa acest timp le scurgem,le pasam cu blenderul,piureul obtinut il amestecam cu albusul batut spuma cu zahar,frisca pregatita dupa instructiuni,punem compozitia intr-o cutie si o dam la congelator 3h.

Servim inghetata cu felii subtiri de nectarine si toping de caramel(din comert)

TIPS-URI

1

in prima ora la congelator,scoatem inghetata la fiecare 30min si o amestecam bine,sa nu se formeze ace de gheata

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de nectarine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Inghetata cu iaurt de vanilie si sos de ciocolata cu ness