Inghetata de lapte

de cccris in Dulciuri, 21 Apr 2010 | 6082 vizualizari

 

Simplu de tot si tare delicios.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 cana lapte
  • 200ml frisca
  • 1 cana zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de lapte:

Se bate frisca cu zaharul, se adauga laptele si se pune in aparatul de inghetata sau la congelator citeva ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de lapte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

cccris 1

21.04.2010, 20:52

apropo de ala de ciocolata, am cumparat unul, ma rog, de topit ciocolata, cu luminare pastila. Arata ca unul de parfumat camera, cel in care pui o luminare si sus, intr-un castron, esente. Este super, are si 4 tepuse pt a baga fructele in ciocolata. Se gasesc mai multe modele si nu sint scumpe, iar o luminare pastila te tine o gramada. Eu am facut cu el cakeballs-urile.

Dana Cristea - pusikmea 1

23.04.2010, 17:15

bun bun

Rahela Velicu 1

17.06.2021, 11:36

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort mascarpone