Inghetata de banane

de miremirc in Dulciuri, 29 Iul 2012 | 3590 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 banane mari coapte
  • 4 linguri zeama de lamaie
  • 4 lg zahar pudra
  • 400 ml frisca lichida
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de banane:

Intr-un castron punem bananele curatate de coaja, rupte bucati, zaharul pudra si zeama de lamaie. Le mixam cu ajutorul blenderului vertical.

Separat, in alt vas mixam frisca lichida (eu am avut Meggle). Cine are smantana pentru frisca sa o foloseasca.  Peste ea adaugam terciul de banane. Omogenizam bine, turnam compozitia intr-un vas dreptunghiular cu capac si punem la congelator de seara pana dimineata.

Servim inghetata alaturi de bucatele de banane. Rapida si delicioasa !

Este o inghetata care se poate pregati si in perioada posturilor de peste an ...

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de banane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Inghetata din banane