Daca tot se pune pe calduri,dc sa nu ne racorim nitel !
Spargem ouale, le batem putin, adaugam zaharul si laptele si le punem la foc mic. Amestecam incontinuu sa nu se prinda, pana incepe sa se lege. Adaugam ciocolata rupta bucati si amestecam pana se topeste. Lasam la racit. Intre timp hidratam gelatina in 5-6 linguri de compot (lapte sau apa). Curatam de coaja si tocam cubulete cele trei piersici.
Mixam frisca bine pana sta bat. O dam la rece.
Gelatina hidratata o topim pt 20 secunde in cuptorul cu microunde, apoi o amestecam cu crema de ou. Incorporam totul cu frisca.
Separat intr-un bol mixam cam un sfert din cantintea de crema obtinuta, cu cacaoa si esenta de rom. Restul se amesteca cu esenta de vanilie .
Tapetam doua forme de cozonac cu folie alimentara, adaugam zmeura si crema de vanilie, crema de cacao, piersici, si iar crema de vanilie.Acoperim ultimul strat cu biscuiti. Invelim in folie si introducem la congelator pentru multe ore, peste 5 sau pana a doua zi.
1
nu mixati frisca cu zahar, va iesi mult prea dulce!