Îngheţată cu portocale şi sirop de grenadine

de diaconta in Dulciuri, 22 Apr 2012 | 3914 vizualizari

COMENTARII (52)

Rocsi 1

22.04.2012, 20:43

mai aiiiiii???

MotanLaOale 1

22.04.2012, 20:43

buna buna

alldaycooking 1

22.04.2012, 20:45

nu stiu ce nu-ti place la ea, mie mi se pare super!

Ina 1

22.04.2012, 20:48

grenadine...

Miha 1

22.04.2012, 20:50

Eu am avut niste sirop d-asta si l-am aruncat. Nu m-am gandit sa fac inghetata...

gaby_duceag 1

22.04.2012, 20:51

si ce? e crema de fructe, rece
)

diaconta 1

22.04.2012, 20:57

Ina,eu l-am cumparat si apoi am cautat sa vad despre ce-i vorba.Eu zic ca e din rodie,sau ceva inrudit,dar n-am prea inteles ce-i cu fructele de pe sticla mea
http://www.jurnalul.ro/terapii-complementare/produsul-zilei-sirop-de-grenadine-124427.htm

diaconta 1

22.04.2012, 20:58

Miha,cum sa-l arunci? ca e foarte bun la gust.
am vazut si jeleu de grenadine,avea o culoare incredibila

diaconta 1

22.04.2012, 20:58

cam asa Gaby,dar acum o doare pe mama stomacul de la capsuni
Jur ca nu mai iau fructe si legume pana nu stiu ca's de-alea adevarate

diaconta 1

22.04.2012, 20:59

Nicol,e prea moale pentru o inghetata chiar daca-i cremoasa

diaconta 1

22.04.2012, 21:02

Miha,poti sa faci si cocktail si sa ne inviti la tine
asa frumos s-au separat cele doua culori in pahar,ma gandeam ca iese si inghetata curcubeu

Rocsi 1

22.04.2012, 21:03

Mie imi place daca e mai moale..deci asta e a mea toata!

Rocsi 1

22.04.2012, 21:04

Naspa..eu am luat capsuni si am papat,dar nu am patit nimic..cine stie cu ce erau stropite

Ina 1

22.04.2012, 21:08

stiu eu de ce nu cumpar niciodata trufandale...

Panacris 1

22.04.2012, 21:09

Vad ca v/ati dat la inghetata! S/a deschis sezonul???

madi_marin 1

22.04.2012, 21:15

cat de buna si racoritoare cred ca e...

gaby_duceag 1

22.04.2012, 21:17

cristina daaaa, se striga deja fiiisticacaovaniiii ")))))

diaconta 1

22.04.2012, 21:17

eu am luat doar pentru "pata de culoare" ca deh efectu-i altul,dar astia vad ca ne "extermina" cu fructele si legumele.dupa ce ca era sa dau ortu' popii de la niste ardei grasi

diaconta 1

22.04.2012, 21:17

Cristina,n-am avut voie sa fac prajituri deci am recurs la un siretlic

diaconta 1

22.04.2012, 21:18

Madi,buna e,doar aspectul nu este bun

Panacris 1

22.04.2012, 21:20

Mai bine asteptati, fiecare fructa, la randul ei cand apare! Eu asa fac! De exemplu am facut sos de macris pe unde am umblat, a fost super, mai ales ca l/am cules cu manutele mele!!!

diaconta 1

22.04.2012, 21:21

Am vazut si eu azi la cimitir macris si parca m-ar fi tentat.n-am facut niciodata.mama mi-a aratat ceva mugurei(nu stiu cum le zice) din care facea bunica supa si tare buna era

diaconta 1

22.04.2012, 21:22

gaby_d
22.04.2012, 21:17

cristina daaaa, se striga deja fiiisticacaovaniiii
de buna seama

cocolina 1

22.04.2012, 21:23

Pregateste o portie buna ca acum vin

diaconta 1

22.04.2012, 21:24

Cocolina,fac alta si modific reteta sa semene mai mult cu o inghetata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Dulceata de portocale cu mere