Inghetata cu portocale si cirese

de gaby_gabytza in Dulciuri, 1 Aug 2011 | 3078 vizualizari

 

by bitza cu mici modificari

 

INGREDIENTE

  • 200 ml frisca
  • 2 oua
  • 350 ml lapte
  • 1 lingura amidon
  • 2 portocale
  • 100 g cirese
  • 150 g zahar 
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu portocale si cirese:

Ouale le mixam bine cu zaharul,apoi se adauga amidonul.Laptele se incalzeste si se toarna peste crema de ou,compozitia se pune la fiert amestecand continuu pana se ingroasa.Portocalele se curata de coaja si se piseaza,se adauga peste compozitie.La cirese se scot samburii si se taie in doua,se amesteca cu restul de ingrediente.Frisca se bate bine si se incorporeaza in crema

se da la congelator o ora dupa care se scoate si se mixeaza,repetam de trei ori operatiunea

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cu portocale si cirese" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu portocale