Inghetata cu nes si mascarpone Delaco

de marianascarlat in Dulciuri, 13 Mai 2013 | 4320 vizualizari

 

Pe caldurile astea e foarte buna o portie de inghetata!

 

INGREDIENTE

  • 250 gr. mascarpone,
  • 1 pachetel mic de nes
  • 3 galbenusuri
  • 3 linguri zahar,
  • 200 ml. frisca lichida.
  • 50g de ciocolata
  • 30 de grame de unt
  • dulceata de visine
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu nes si mascarpone Delaco:

Mascarponele se mixeaza cu frisca lichida, adaugam si pachetelul de ness. Galbenusurile  se mixeaza separat cu zaharul.
Apoi turnam mixul de galbenusuri si zahar, peste cel de mascarpone si friscasi nes si mai mixam putin.

Topim ciocolata cu untul pe foc si lasam sa se raceasca putin.
Punem compozitia mixata intr-o  caserola, turnam din loc in loc ciocolata topita si o introducem in congelator pentru aproximativ 5 ore.
Dupa cele cinci ore, cand am servit inghetata, am adaugat si o lingurita de dulceata de visine!

O bunatate!

TIPS-URI

1

Inghetata trebuie scoasa din congelator si lasata un timp sa se mai dezghete, ca sa putem sa o luam usor din caserola.

2

Puteti sa puneti in inghetata si altceva nu numai nes: fructe proaspete sau de la congelator pe care trebuie sa le striviti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cu nes si mascarpone Delaco" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

ieri la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

Mini pancakes cu mere - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 03.06 la 10:38

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

pe 02.06 la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 02.06 la 12:01

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort inghetat(a)