usor ,rapid si gustos
Se lasa foile sa se dezghete putin apoi se intind putin pe dosul unei tavi si se coc
Crema:
5 galbenusuri se amesteca cu 6 linguri de zahar si vaniliile,apoi se pun 10 linguri de faina pline cu varf bine asa cat sta pe ele si apoi treptat laptele cate putin sa nu se faca cocoloase. Se pune pe foc si se amesteca incontinu ,altfel se prinde de fundul cratitei. Spre final cand incepe sa se ingrose bine crema se pun 20 g gelatina (sau 12 foi) si se amesteca bine .
5 albusuri se bat bine cu 6 linguri de zahar si 1 lingurita suc de lamaie,apoi se amesteca cu crema (asa calda) apoi se pune la rece in frigider pentru 10-15 minute (eu nu o pun tot timpu la rece )
Se pune foaie apoi se toarna crema peste foaie si se intinde bine crema apoi se pune cea de a doua foaie
Se pune o tava sau ceva mai greu de marimea prajituri pt a se inmuia mai bine foaia de sus.
Se pudreaza cu zahar din belsug si cacao(eu am pus pt decor cacao)