pregatim foile:amestecam toate ingredientele pana rezulta un aluat potrivit de moale pe care il impartim in trei parti egale apoi intindem 3foi pe dosul unei tavi si le coacem pe rand timp de 15-20 minute.
crema:faina se amesteca cu 10 linguri lapte iar restul se pune intr-o craticioara la foc mic. Cand incepe sa fiarba adaugam faina amestecand continu .Cand ajunge la consistenta unei smantani groase dam de pe foc si punem cacaoa si ciocolata amestecand pana sa topeste.Crema racita se amesteca treptat cu untul frecat spuma apoi se umplu cele 3 foi.
glazura:ciocolata o topim pe baie de abur impreuna cu untul ,eu am pus si glazura alba (100gr ciocolata alba topita pe baie de aburi impreuna cu o lingura unt)din care am trasat linii paralele apoi le-am unit cu ajutorul unei scobitori.Prajitura se lasa la rece pentr 6-7 ore cand devine frageda si se poate taia usor.