Inghetata cu cafea

de Lau in Dulciuri, 8 Iul 2012 | 4361 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 ml lapte
  • 200 g zahar
  • 100 g cafea instant(eu am folosit 3 plicuri de 3 in 1)
  • 500 ml smantana
  • 50 g ciocolata
  • 3 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu cafea:

Laptele il punem la fiert si cand incepe sa fiarba dam deoparte,adaugam cafeaua si 100 g zahar si amestecam,

Batem ouale intr-un vas adanc,adaugand treptat laptele cu cafeaua si zaharul ramas,amestecand continuu,

Punem compozitia din nou pe foc amestecand continuu pana se ingroasa,se opreste focul si se lasa sa se raceasca complet,adaugam smantana si dam la congelator

Amestecam din 30 de minute ca sa nu se formeze ace de gheata,

Ultima data adaugam ciocolata taiata bucati

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cu cafea" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Inghetata cu cirese