Inghetata cu cafea

de Miha in Dulciuri, 24 Aug 2009 | 4725 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 galbenusuri
  • 100 g zahar
  • 150 ml cafea tare
  • 100 ml lapte
  • 250 g mascarpone
  • 250 ml frisca lichida
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu cafea:

Galnenusurile se mixeaza cu zaharul pana devin ca o crema. Se adauga laptele si se pune la fiert,pana se ingroasa putin,amestecand continuu.Dupa aceea se toarna si cafeaua,cate putin.Se da deoparte si se lasa la racit.

Intre timp vom bate frisca si o vom amesteca cu mascarpone.

Dupa ce s-a racit compozitia de galbenusuri cu cafea,se pune frisca cu mascarpone si se omogenizeaza.

Se da la congelator pentru cateva ore.

Delicioasa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cu cafea" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Miha 1

24.08.2009, 14:57

Sabina,tu mi-ai starnit pofta cu ingheata ta de cafea. Doar ca eu am facut alta combinatie!

Miha 1

24.08.2009, 14:58

Oana,sunt convinsa ca era delicioasa inghetata de la Firenze,dar cum io n-am cum sa ajung acolo,ma multumesc cu ce pot face acasa.

Sabina 1

24.08.2009, 18:05

O sa o fac si eu pe aceasta ...cat de curand!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Choux à la crème