Inele de ceapa cu cascaval

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 1 Iun 2016 | 9431 vizualizari

 

M-a tot bantuit un video cu reteta de inele de ceapa pe facebook ,pana am pus in practica si are un gust tare bun.
https://www.facebook.com/buzzfeedtasty/videos/1756530304599611/

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa mare
  • Cascaval delaco
  • sare/piper
  • faina
  • pesmet
  • 1 ou
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inele de ceapa cu cascaval:

Ceapa se curata de coaja,se taie capetele si se taie in trei(adica feliile sa fie groase),se scot cu grija rondelele si se lasa deoparte.

Cascavalul se taie felii subtiri,dupa care taiem in jumatate.

Luam rondele de ceapa care se potrivesc(1 mai mare si 1 putin mai mica) si intre ele punem feliile de cascaval.

Se pun pe o farfurie si se dau la frigider pentru circa 1 ora.

Se trec prin faina,oul amestecat bine,pesmet si din nou prin ou si pesmet.

Se pun la prajit in ulei incins.

Se servesc calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inele de ceapa cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (34)

Gherca Daniela 1

02.06.2016, 12:32

Bya Ralu 1

02.06.2016, 16:01

Panacris 1

05.06.2020, 15:37

Wowwww! Ar trebui să probez și eu!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pachetele cu carne tocata