Inele de ceapa

de Lily_Musat in Aperitive / Garnituri, 23 Iul 2009 | 21217 vizualizari

 

Un aperitiv care ma fascinat!

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe mari
  • 75 g faina
  • 2 linguri amidon
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 1/2 lingurita zahar
  • 120 ml lapte
  • 1 ou
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inele de ceapa:

Se amesteca ingredientele solide intr-un castronel, cele lichide la fel, apoi se amesteca intre ele. Se obtine o pasta ca o ciulama.

Ceapa se taie rondele si se tine la frigider cam 1 ora, inainte sa ne apucam sa preparam compozitia prin care dam rondelele de ceapa.

Se incinge uleiul si se dau rondelele de ceapa prin compozitie, apoi se prajesc in uleiul incins pe ambele parti. Se scot pe un servetel de hartie sa absoarba uleiul.

Sunt atat de bune incat nu poti sa crezi ca este ceapa.

Super bune!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Inele de ceapa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Dana Cristea - pusikmea 1

01.04.2010, 15:27

wwwoooowww!!!!!!!!!arata f bine, sunt inebunita dupa ceapa, habar nu aveam de asa ceva, o sa le fac si eu dar dupa paste, in legatura cu prajeala, asa este, nu este sanatoasa, dar din cand in cand mai bagam cate una, k acum ce naiba chiar vrem sa fim complet sanatosi?!

elena1988 1

04.03.2011, 09:37

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta de primavara rulata