Inele de calamar cu gnocchi si sos de iaurt

de Bunica in Fructe de mare, 17 Mar 2014 | 6851 vizualizari

 

Mai aveam o jumatate de pachet de gnocchi si trebuia sa-i folosesc.Asa ca i-am facut garnitura la inelele de calamar.Un pranz rapid si bun!

 

INGREDIENTE

  • 250 g. inele calamar
  • 200 g. gnocchi
  • un pahar mic iaurt
  • 2 catei usturoi
  • 4 linguri ulei
  • sare
  • o legatura de marar verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inele de calamar cu gnocchi si sos de iaurt:

Inelele de calamar decongelate se prajesc in ulei.

Gnocchi se pun la fiert in apa cu sare.

Cat se fierb ,se pregateste sosul de iauurt.

Usturoiul se curata,se piseaza cu sare dupa gust si se amesteca impreuna cu iaurtul si mararul tocat marunt.

Dupa ce calamarul este prajit si gnocchii fiert le asezam pe farfurie si le ornam cu sos de iaurt.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Inele de calamar cu gnocchi si sos de iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Bunica 1

18.03.2014, 06:37

Au fost foarte buni!Multumesc pentru aprecierile voastre!

_Alina_ 1

18.03.2014, 10:48

Minunati! Vreau si eu portie.

Panacris 1

21.03.2014, 07:33

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

RODIMUR

234 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tagliatele cu inele de calamar