Este o prajitura cu magiun de prune, dar am denumit-o "impletirura", pt.ca deasupra se face din aluat un model ca o plasa de cosulet.
Aluat:
Pe o suprafata intinsa punem cam 500 g faina si facem in mijloc o gropita in care punem pe rand ingredientele. Incepem sa amestecam cu lingura incet pana ce incorporam toata faina. Lasam aluatul 15 minute la frigider, dupa care impartim in doua.
Intre cele 2 parti putem pune orice crema dulce sau dupa cum am facut eu continutul dintrun borcan cu magiun de prune amestecat cu nuci sfaramate. Pe deasupra facem din aluat un model ca o plasa de cosulet. De asemeni putem presara nuci sfaramate sau praf de cocos. Apoi la cuptor ,la foc potrivit ,cam 40 minute.
Cand e gata o lasam sa se raceasca acoperita cu un prosop si presaram zahar vanilat.
Se taie rece in forma de romburi.
POFTA INTERESANTA!!!!!!!
1
Secretul este ca faina niciodata nu o poti masura ,mereu adaugi ....
2
Eu folosesc pt.prajituri doar faina “Pambac”.