Am dat cateva clocote la carnea de iepure in apa cu putina sare.Am aruncat apa de pe carne.
Intr-o cratita am calit ceapa apoi am adaugat gogosarul taiat cubulete.Am pus sare,piper si o foaie de dafin.
Am pus legumele calite intr-o tava si am taiat rondele de morcovi.
Am asezat bucatile de carne de iepure pe patul de legume.
Am condimentat carnea cu sare,piper,vegeta si boia.
Am pus vinul in tava si am acoperit cu folie de aluminiu.
Am dat la cuptor la foc potrivit o ora.
Am scos tava din cuptor si am invartit carnea pe cealalta parte.
Am adaugat un pahar cu apa si am pus maslinele.
Am dat din nou la cuptor de aceasta data fara sa fie acoperit.
Am mai lasat aproape 40 minute la foc mic pana a scazut apa si carnea s-a rumenit frumos.
Am servit carnea de iepure alaturi de cartofi natur si maioneza de usturoi.