Iepure la cuptor cu orez mix

de danielaR in Mancaruri cu carne, 23 Sep 2013 | 4017 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 iepure intreg(al meu a cantarit 1,5kg)
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • 2 linguri bulion
  • 1 morcov
  • 1 catel usturoi
  • o canita de orez mix basmati,rouge si sauvage
  • 1 cub delicat
  • 4 sfecle mici
  • o jumatate de hrean
  • 1 lingurita de zagar
  • 1 lingurita de otet
  • sare
  • 1 lingurita de ulei de masline
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iepure la cuptor cu orez mix:

Iepurele l-am uns cu  sare, piper, busuioc si bulion si l-am pus la rece 2 ore.

Dupa 2 ore l-am pus in tava cu morcovul taiat rondele si 2 canite de apa si putin ulei si l-am dat la cuptor pt 100 minute.

Intr-un ceaunel am pus apa la fiert si am pus canita de orez in el cu cubul de delicat.L-am acoperit si am lasat sa fiarba 10 min.

Sfecla am luat-o deja fiarta si a mai ramas doar sa o rad pe razatoarea mica.Am dat pe razatoare si hreanul.Le-am pus impreuna intr-un bol si am mai adaugat si ulei,otet,zahar si sare.Aceasta salata am lasat-o 4 ore la rece.

Am servit totul impreuna si a fost super delicios!

Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure la cuptor cu orez mix" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

alilianaa 1

23.09.2013, 22:23

bun, tare bun..

Panacris 1

24.09.2013, 09:22

Nu am mai mâncat iepure de o grămadă de vreme E tare bun!

AnyCostescu 1

27.09.2013, 11:18

Ooo super bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de iepure la tava