Iepure la cuptor - iepurele tuturor iepurilor

de mihaelar63 in Mancaruri cu carne, 9 Feb 2010 | 35900 vizualizari

COMENTARII (21)

madi_marin 1

09.02.2010, 08:41

imi place titlul...., dar cred ca o pulpita bine rumenita mi+ar placea si mai mult....

Bunica 1

09.02.2010, 08:47

" Nu cred ca a fost foarte bun", dar poza e dementiala ! Doamne ce frumos l-ai rumenit ! Asculta la Bunica un sfat: sa impanezi carnea de iepure cu slanina si usturoi si imbatat din belsug si in coptor. Daca n-o sa-ti placa poti sa scrii pe site mare cat toate zilele ca te-am invatat gresit.

Oana 1

09.02.2010, 10:23

Ooo, senzational! Mai multe nu zic...sunt la dieta

Sylvia 1

09.02.2010, 11:01

Wow ce bine arata, chiar am lasat la marinat de ieri 2 pulpe de iepure sa fac azi ceva cu ele dar nu am toata lista ta de ingrediente asa ca salvez reteta la favorite. Super titlu si am vrut sa vad asa iepure

Brindusa 1

09.02.2010, 11:04

Sunt de acord cu Bunica. Data viitoare incearca impanat asa.

ANCA 1

09.02.2010, 13:14

oh, ce as manca o portie!!

Sylvia 1

09.02.2010, 16:43

Eu astept sa se termine ca e la cuptor l-am si impanat cum zicea Bunica.

liana_geicu 1

09.02.2010, 20:51

Si eu as manca o portie, arata nemaipomenit!

Teo 1

09.02.2010, 22:43

culori , frumoase culori!

mihaelar63 1

09.02.2010, 23:21

am sa raspund pe rand :
madi , denumirea retetei era stabilita ca iepure meediteranian dupa ierburile folosite , cand l-am gustat i-am zis chinezesc ca era dulce -acrisor . candl-am mancat am zis ca are un gust criminal de bun , asa am facut legatura care a dus la denumirea finala .am observat ca s-a rumenit asa frumos datorita faptului ca spre sfarsitul coacerii am stropit din nou cu otet balsamic [ care pana la urma tot din vin rosu e facut]

mihaelar63 1

09.02.2010, 23:26

bunica nici nu te pot contrazice , nici n-as scrie asa ceva pe nici un site .si eu impanez iepurele cu slanina si usturoi , dar ,,dansul '' la ora 13 era in congelator si la ora 16.30 in burtici deci nu prea am putut impana congelat . despre vin am o rezerva , nu imi place ce gust are dupa preparare termica , mai bine folosesc altceva acru [ rosii, lamaie , otet balsamic ]

mihaelar63 1

09.02.2010, 23:29

oana , iepurele este indicat ca o carne slaba deci daca nu e gatit cu grasimi ...merge

ramo_cata 1

09.02.2010, 23:58

arata super... mama ce de bunatati gatesti...mi s-a facut o foame..cine m-a pus sa intru pe bucatars la ora asta ...

mihaelar63 1

10.02.2010, 00:08

secretul reusitei e sa gatesc cat mai flamanda daca sunt si presata de timp , imi va iesi o mancare fenomenala .iar nu in ultimul rand in bucatarie nu respect reguli pe care le pot incalca , prea suntem supusi la multe reguli in viata de toate zilele .

ela 1

10.02.2010, 11:05

asta da iepure

danygospodina 1

10.02.2010, 12:41

Cu bine, Bocanila!

Bunica 1

10.02.2010, 14:54

mihaelar, nu ne-ai spus daca urecheatul a fost de casa sau de camp ? Indiferent de care a fost a starnit multe comentarii in favoarea gospodinei care l-a pregatit

mihaelar63 1

10.02.2010, 14:56

coconas de pe imas

ela 1

10.02.2010, 16:36

colorat iepure,nu=mi pot lua ochii de la el.parca e un curcubeu

Bucataras 1

10.02.2010, 22:39

), Dany a vazut Bambi

danygospodina 1

11.02.2010, 05:30

Bucataras Am si vazut, dar la mine se doarme cu Bambi si Bocanila in pat.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu frigarui de cartofi la cuptor