Iepure inabusit cu usturoi

de vero_closca in Mancaruri cu carne, 7 Ian 2011 | 21078 vizualizari

COMENTARII (13)

Miha 1

07.01.2011, 22:00

Bine ai revenit! La multi ani!

corina241 1

07.01.2011, 22:12

aziz 1

07.01.2011, 22:22

betu epure bine macar ca l-ai anesteziat cu vinul ala inainte

MIUTA 1

07.01.2011, 22:29

Mitinita 1

07.01.2011, 22:31

LUK 1

07.01.2011, 22:37

o fi bun

nadina73 1

07.01.2011, 23:12

nu par iepures coconas,doar i admir imi sant tare dragi ,dar bucatareasa merita raspaltita

La Ancuta 1

07.01.2011, 23:57

tare bun. Bine ai revenit

zaharia_mihaela2005 1

08.01.2011, 00:42

asta iau la pachet pt sotul

mamaieelena 1

08.01.2011, 07:45

excelent

vero_closca 1

08.01.2011, 08:47

va multumesc ca nu m-ati uitat!

Cris2711 1

08.01.2011, 10:27

exceptionala ideea ta si noi gatim iepuras tot mereu

Rahela Velicu 1

21.06.2021, 23:55

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piftele cu sos