Iepure dezosat cu gorgonzola dolce

de Bucataras in Mancaruri cu carne, 7 Mar 2012 | 5419 vizualizari

 

O reteta de Iepure cu gorgonzola delicioasa

 

INGREDIENTE

  •  Ingrediente:
  • Un iepure dezosat
  • 6 felii de bacon
  • 200g gorgonzola dolce IGOR
  • 2 pahare de vin alb
  • Sare
  • Hartie de pergament
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iepure dezosat cu gorgonzola dolce:

Carnea de iepure dezosat se imparte in sase parti egale.

Peste fiecare bucata de carne de iepure puneti cate o felie de bacon si cate o felie de gorgonzola dolce IGOR. Rulati –le si asezati-le intr-o tava de copt pe care a-ti acoperit-o cu hartie de pergament. Introduceti la cuptor si lasati-le aproximativ 25 de minute la 200°C, adaugand din cand in cand cate putin vin alb.

Taiati felii rulourile dupa ce s-au racit. Serviti-le pe un pat de salata proaspata, impreuna cu gorgonzola dolce IGOR.

Reteta de GIANLUCA CORRADINO / advertorial produse marca Igor 

Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure dezosat cu gorgonzola dolce" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de iepure cu bere